HUNDFODER HALLA VALP 25-14

189 kr

170 kr
Halla valp är vårt helfoder till alla växande valpar och unghundar. Fodret täcker det dagliga näringsbehovet för den växande hunden. Fodret kan serveras torrt eller blandat med vatten. Oavsett hur du väljer att servera din hunds mat, ska din hund alltid ha tillgång till färskt/friskt vatten!

Halla Valp 24-14 är ett kvalitetsfoder tillverkat av högkvalitativa svenska och svenskkontrollerade råvaror. Tillverkningen av Halla Valp 25-14 sker i en högteknologisk fabrik, allt för att vi ska kunna hålla en jämn och mycket hög kvalitet på vårt foder. För att optimera näringsupptag och immunförsvar har vi valt att tillsätta Omega 3 och Omega 6. Dessa fettsyror har även en mycket positiv inverkan på bland annat hud, päls, ledfunktion, nervsystem samt cellfunktionen. Vi tillämpar korta och säkra leveranstider, vilket gör att du som kund alltid får en färsk nyproducerad vara. Som i sin tur även leder till en hög smaklighet på fodret.

Sammansättning: Torkat nöt-, gris- och kycklingkött, majs, korn, animaliskt och vegetabiliskt fett, ris, linfrömjöl, vetegroddar, betfiber, äggpulver, norsk laxolja, fructo-oligosakkarider (FOS), mineraler, vitaminer och spårämnen. 

DOGGY VALP 12KG
299 kr 332 kr
Earthborn Holistic Primitive Natural Grain-free

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

DOGGY ORIGINAL 15KG
278 kr 309 kr
DOGGY PROFESSIONAL  VALP 18KG
460 kr 511 kr