HUNDFODER HALLA VALP 25-14

189 kr

170 krLevereras normalt från oss 2–3 vardagar.

Halla valp är vårt helfoder till alla växande valpar och unghundar. Fodret täcker det dagliga näringsbehovet för den växande hunden. Fodret kan serveras torrt eller blandat med vatten. Oavsett hur du väljer att servera din hunds mat, ska din hund alltid ha tillgång till färskt/friskt vatten!

Halla Valp 24-14 är ett kvalitetsfoder tillverkat av högkvalitativa svenska och svenskkontrollerade råvaror. Tillverkningen av Halla Valp 25-14 sker i en högteknologisk fabrik, allt för att vi ska kunna hålla en jämn och mycket hög kvalitet på vårt foder. För att optimera näringsupptag och immunförsvar har vi valt att tillsätta Omega 3 och Omega 6. Dessa fettsyror har även en mycket positiv inverkan på bland annat hud, päls, ledfunktion, nervsystem samt cellfunktionen. Vi tillämpar korta och säkra leveranstider, vilket gör att du som kund alltid får en färsk nyproducerad vara. Som i sin tur även leder till en hög smaklighet på fodret.

Sammansättning: Torkat nöt-, gris- och kycklingkött, majs, korn, animaliskt och vegetabiliskt fett, ris, linfrömjöl, vetegroddar, betfiber, äggpulver, norsk laxolja, fructo-oligosakkarider (FOS), mineraler, vitaminer och spårämnen. 

DOGGY PROFESSIONAL SKONSAM 18KG
430 kr 478 kr
DOGGY ORIGINAL MINI 15KG
283 kr 315 kr
DOGGY SLIM 12KG
328 kr 365 kr
FROLIC KYCKLING OCHRIS 1.5KG 5-pack
293 kr 325 kr