Hundfoder Halla lamm & ris 21-11

229 kr

206 krLevereras normalt från oss 2–3 vardagar.

Ett helfoder för vuxna hundar.

 Lamm & ris 21-11 är ett vetefritt helfoder, torrfoder, för normalt aktiva hundar i alla livsstadier. Den största proteinandelen kommer från lammkött. Kan passa till hundar som har allergibesvär av något slag. Med sin välbalanserade råvarusammansättning och med lättsmält ris som ingående råvara, har fodret hög smältbarhet och är mycket skonsamt mot hundens mage. 

 Lamm & ris täcker din hunds dagliga näringsbehov. Innehåller fructo-oligosakkarider som underlättar matsmältning och upptagning av näringsämnen. Passar såväl till unga som vuxna hundar. Se till att hunden alltid har tillgång till friskt och rent vatten. 

 Tillverkningsprocessen av vårt foder sker idag i en högteknologisk fabrik så att vi hela tiden kan hålla en jämn och mycket hög kvalitet. Korta och säkra leveranstiden för vårt foder från tillverkning till dig som kund gör att du alltid får färsk nyproducerad vara.

 

Sammansättning: Ris (min 28 %), torkat lammkött (min 15 %), majs, korn, animaliskt och vegetabiliskt fett, betfiber, hemoglobin, linfrömjöl, äggulepulver, bryggerijäst, fructo-oligosakkarider (FOS), glukosamin, mineraler, vitaminer och spårämnen.

Hundfoder Halla standard  22-12 15 kg
539 kr 599 kr
Doggy Original Mini 15kg
332 kr 369 kr
Doggy Valp 12kg
339 kr 377 kr