Earthborn Holistic Weight Control Grain-free

359 kr

323 krLevereras normalt från oss 2–3 vardagar.

Earthborn Holistic är ett väl utvecklat torrfoder för hundar.

Ingredienserna har ett unikt ändamål och är noggrant valda. De högkvalitativa proteinerna, hälsosamma frukterna och grönsakerna tillsammans med en unik sammansättning av vitaminer och mineraler för optimal hälsa och välbefinnande, ger det bästa möjliga näringsupptaget för hunden.

Earthborn Holistic – produktserien innehåller högkvalitativa produkter för naturlig näring och avancerade spannmålsfria produkter för att möta de dagliga näringsbehoven för alla hundar – även din!

Earthborn Holistic Weight Control, naturligt foder som garanterar en optimal och proteinrik spannmålsfri näring till vuxna hundar. Hundarna har en naturlig tendens till foder av animaliskt ursprung. Hundarna älskar Weight Control-fodrets smak och detta foder ger all den näring hunden behöver för att underhålla en god hälsa. Detta fett- och kalorisnåla foder med kycklingmjöl, hjälper till att hålla hunden frisk och i lagom vikt, samtidigt som den ger hunden all den näring som behövs för att upprätthålla en bra hälsa. De hälsosamma frukterna, grönsakerna och bären såsom ärter, äpple, blåbär, morot, spenat och tranbär innehåller naturliga fibrer vilka håller hunden mätt samtidigt som kaloriintaget minskar. Fodret är spannmåls- och glutenfritt och smakar fantastiskt.

 

Analys:

Råprotein 25,00 %
Råfett 7,00 %
Råfiber 9,00 %
Fukt 10,00 %
Kalcium 1,10 %
Fosfor 0,80 %
E-vitamin 250 IE/kg
C-vitamin 100 mg/kg*
L-karnitin 15,00 mg/kg*
Betakaroten 5,00 mg/kg*
Taurin 0,05 %*
Omega-6 fettsyror 1,40 %*
Omega-3 fettsyror 0,45 %*
DHA 0,05 %*
Glukosamin 400 mg/kg*
Kondroitinsulfat 250 mg/kg*
*Inte erkänd som ett viktigt näringsämne i AAFCO hundfoder näringsprofiler.

 

Ingredienser:

Kycklingmjöl (>20 %), ärtor, tapioka, tomat, kycklingfett (konserverat med toloferoler, en källa av naturligt E-vitamin), linfrö, ärtfiber, ägg, naturligt smakämne, äpple, blåbär, morot, spenat, blåbärsfiber, tranbärsfiber, L-Lysin, DL-metionin, taurin, glukosaminhydroklorid, kondroitinsulfat, Yucca, betakaroten, L-karnitin, vitaminer, mineraler, probiotika.