Earthborn Holistic Puppy Vantage

950 kr

855 krLevereras normalt från oss 2–3 vardagar.

Earthborn Holistic är ett väl utvecklat foder för hundar.

Ingredienserna har ett unikt ändamål och är noggrant valda. De högkvalitativa proteinerna, hälsosamma frukterna och grönsakerna tillsammans med en unik sammansättning av vitaminer och mineraler för optimal hälsa och välbefinnande, ger det bästa möjliga näringsupptaget för hunden.

Earthborn Holistic – produktserien innehåller högkvalitativa produkter för naturlig näring och avancerade spannmålsfria produkter för att ge de dagliga näringsbehoven för alla hundar – även din!

Earthborn Holistic Puppy Vantage erbjuder optimal näring till växande valpar. Puppy Vantage innehåller DHA (typ av långkedjiga omega-3 fettsyror) viktigt bland annat vid utveckling av hjärnan och ögonen. Proteiner av hög kvalitet (kyckling och sik) stöder utvecklingen av stark muskulatur och ger nödvändig energi för växande valpar. Näringsrika kolhydrater så som sötpotatis, brunt ris, havremjöl och korn är bra för valpens matsmältningssystem och viktiga för god hälsa och hjälper din valp att få en bra start i livet!

 

Analys:

Råprotein 28,00 %
Råfett 20,00 %
Råfiber 5,00 %
Fukt 10,00 %
Kalcium 1,20 %
Fosfor 0,08 %
E-vitamin 200 IE/kg
DHA 0,10 %*
Omega-6 fettsyror 2,80 %*
Omega-3 fettsyror 1,00 %*
L-karnitin 15,00 mg/kg*
Betakaroten 5,00 mg/kg*
*Inte erkänd som ett viktigt näringsämne i AAFCO hundfoder näringsprofiler.

 

Ingredienser:

Kycklingmjöl (>20 %), sikmjöl (>20 %), havremjöl, brunt ris, sötpotatis, korn, råg, potatis, kycklingfett (konserverat med tokoferoler, en källa av naturlig E-vitamin), rapsolja (konserverat med tokoferoler, en källa av naturligt E-vitamin), tomat, linfrö, äpple, blåbär, morot, ärtor, spenat, vitlök, palmlilja, L-Lysin, DL-metionin, taurin, betakaroten, L-karnitin, vitaminer, mineraler, probiotika.

DOGGY PROFESSIONAL MINI SKONSAM 12KG
473 kr 525 kr
FROLIC KYCKLING OCHRIS 1.5KG 5-pack
293 kr 325 kr
DOGGY PROFESSIONAL SKONSAM 18KG
449 kr 499 kr