Earthborn Holistic Large Breed Grain-free

1 069 kr

962 krLevereras normalt från oss 2–3 vardagar.

Earthborn Holistic är ett väl utvecklat torrfoder för hundar.

Ingredienserna har ett unikt ändamål och är noggrant valda. De högkvalitativa proteinerna, hälsosamma frukterna och grönsakerna tillsammans med en unik sammansättning av vitaminer och mineraler för optimal hälsa och välbefinnande, ger det bästa möjliga näringsupptaget för hunden.

Earthborn Holistic – produktserien innehåller högkvalitativa produkter för naturlig näring och avancerade spannmålsfria produkter för att möta de dagliga näringsbehoven för alla hundar – även din!

Earthborn Holistic Large Breed är ett naturligt proteinrikt, spannmåls- och glutenfritt foder för vuxna hundar. Hundarna har en naturlig tendens till foder av animaliskt ursprung. Hundarna älskar Large Breed-fodrets smak och detta foder ger all den näring som hunden behöver för att underhålla en god hälsa. Detta foder är utvecklat för att motsvara de näringsbehov som krävs till hundar över 20 kilo. Fodret är berikat med glukosamin och kondroitinsulfat och innehåller en balanserad mängd av proteiner, fett och kolhydrater. De hälsosamma frukterna, grönsakerna och bären såsom ärter, äpple, blåbär, morot och spenat innehåller naturliga antioxidanter, vilka är nödvändiga för en god hälsa. Fodret är spannmåls- och glutenfritt och har en ytterst bra smaklighet.

 

Analys:

Råprotein 26,00 %
Råfett 13,00 %
Råfiber 5,00 %
Fukt 10,00 %
Kalcium 1,10 %
Fosfor 0,80 %
E-vitamin 250 IE/kg
C-vitamin 100 mg/kg*
L-karnitin 15,00 mg/kg*
Betakaroten 5,00 mg/kg*
Taurin 0,05 %*
Omega-6 fettsyror 2,50 %*
Omega-3 fettsyror 0,90 %*
DHA 0,05 %*
Glukosamin 400 mg/kg*
Kondroitinsulfat 250 mg/kg*
*Inte erkänd som ett viktigt näringsämne i AAFCO hundfoder näringsprofiler.

 

Ingredienser:

Kycklingmjöl (>25 %), ärtor, tapioka, kycklingfett (konserverat med toloferoler, en källa av naturligt E-vitamin), linfrö, ärtfiber, ägg, sikmjöl, naturligt smakämne, äpple, blåbär, morot, spenat, blåbärsfiber, tranbärsfiber, L-Lysin, DL-metionin, taurin, glukosaminhydroklorid, kondroitinsulfat, palmlilja, betakaroten, L-karnitin, vitaminer, mineraler, probiotika.