Earthborn Holistic Coastal Catch Grain-free

1 069 kr

962 krLevereras normalt från oss 2–3 vardagar.

Earthborn Holistic är ett väl utvecklat torrfoder för hundar.

Ingredienserna har ett unikt ändamål och är noggrant valda. De högkvalitativa proteinerna, hälsosamma frukterna och grönsakerna tillsammans med en unik sammansättning av vitaminer och mineraler för optimal hälsa och välbefinnande, ger det bästa möjliga näringsupptaget för hunden.

Earthborn Holistic – produktserien innehåller högkvalitativa produkter för naturlig näring och avancerade spannmålsfria produkter för att möta de dagliga näringsbehoven för alla hundar – även din!

Earthborn Holistic Coastal Catch är proteinrikt, spannmåls- och glutenfritt foder för alla stadier i livet. Detta hundfoder är tillverkat för att ge hunden den smak han älskar och den näring han behöver för fysiskt välbefinnande och god hälsa. Från vitfisken som är den viktigaste proteinkällan får hunden ett högt proteinupptag och detta stöder utvecklingen av stark muskulatur samtidigt som den ger nödvändig energi. Fodret har en hälsosam mix av grönsaker och frukter såsom ärter, äpplen, blåbär, morötter och tranbär vilka innehåller naturliga antioxidanter som är viktiga för immunförsvaret och den dagliga hälsan. Det spannmåls- och glutenfria receptet ger en bra spannmålsfri kost!

 

Analys:

Råprotein 32,00 %
Råfett 18,00 %
Råfiber 4,00 %
Fukt 10,00 %
Kalcium 1,30 %
Fosfor 1,00 %
E-vitamin 300 IE/kg
C-vitamin 100 mg/kg*
L-karnitin 15,00 mg/kg*
Taurin 0,05 %*
Omega-6 fettsyror 2,60 %*
Omega-3 fettsyror 2,00 %*
DHA 0,20 %*
*Inte erkänd som ett viktigt näringsämne i AAFCO hundfoder näringsprofiler.

 

Ingredienser:

Vitfiskmjöl (>30 %), potatis, ärtor, rapsolja (konserverat med toloferoler, en källa av naturligt E-vitamin), ärtprotein, tapioka, ärtfiber, ägg, sötpotatis, linfrö, naturligt smakämne, blåbärsfiber, tranbärsfiber, äpple, blåbär, morot, spenat, tranbär, L-Lysin, DL-metionin, taurin, Yucca, rosmarin, L-karnitin, vitaminer, mineraler, probiotika.