DOGGY SLIM 12KG

379 kr

341 kr

Levereras normalt från oss 2–3 vardagar.

Doggy Slim är ett foder som är  tillredd med färsk svensk kyckling och naturliga råvaror. Det är inte adderat några onödiga tillsatser och det har producerats på ett sätt som behåller en naturlig komposition av råvaran. Fodret har ett anpassat närings- och energiinnehåll till den mindre aktiva hunden. 

Fodret har en låg fetthalt som passar hundar med ett lägre energibehov och är lagad med morötter, som gör fodret extra smakligt och som dessutom innehåller A-vitamin, samt ris och majs istället för vete. Med tillsatta FOS-fiber (fructooligosackarider), en råvara som gynnar tillväxten av goda bakterier i tarmen, och milda spannmål som ris och majs, ger också fodret en god smältbarhet. I fodret finns även linfrön, rika på omega 3-fettsyror, som hjälper din hund att utveckla en blank och tjock päls och en frisk hud.

SAMMANSÄTTNING: Spannmål* (därav majs 30%, ris 25%) kött och animaliska biprodukter (därav färsk svensk kyckling* 10%), vegetabiliska biprodukter* (därav linfrö 1%), torkade morötter* (2,5%), mineralämnen, cikoriainulin* (FOS 0,63%), jäst*. *Naturlig råvara. 

TILLSATSER PER KG: Näringstillsatser: Vitamin A 10000IE, vitamin D3 1000IE, vitamin E (all-rac-?-tokoferylacetat) 60mg, koppar(II)sulfat pentahydrat 20mg; mangan(II)oxid/mangan(III)oxid 9mg; zinksulfat monohydrat 90mg; kalciumjodat anhydrat 2,5mg. Tekniska tillsatser: Naturlig antioxidant. 

ANALYTISKA BESTÅNDSDELAR: Protein 21%, fettinnehåll 8%, kolhydrater (NFE) 55%, växttråd 2,5%, råaska (mineraler) 6% (därav kalcium 1,1% och fosfor 1,0%), vatten 10%. Omsättbar energi 1360 kJ/100g.