Earthborn Holistic Ocean Fusion

249 krEarthborn Holistic är ett väl utvecklat foder för hundar.

Ingredienserna har ett unikt ändamål och är noggrant valda. De högkvalitativa proteinerna, hälsosamma frukterna och grönsakerna tillsammans med en unik sammansättning av vitaminer och mineraler för optimal hälsa och välbefinnande, ger det bästa möjliga näringsupptaget för hunden.

Earthborn Holistic – produktserien innehåller högkvalitativa produkter för naturlig näring och avancerade spannmålsfria produkter för att möta de dagliga näringsbehoven för alla hundar – även din!

Earthborn Holistic Ocean Fusion är ett allergivänligt foder för vuxna hundar. Ocean Fusion har unik proteinkonsistens med proteiner endast från vitfiskmjöl. Detta unika recept med vitfisk och potatis innehåller färre protein- och kolhydratkällor än de flesta fodren, vilket gör det enklare att hantera din hunds specialdiet. Korn och råg är lättsmälta och innehåller naturligt fiber, vilket främjar tarmkanalens hälsa. L-karnitin stöder muskelmassa och kroppens kondition.

 

Analys:

Råprotein 22,00 %
Råfett 12,00 %
Råfiber 4,00 %
Fukt 10,00 %
E-vitamin 200 IE/kg
DHA 0,05 %*
Omega-6 fettsyror 2,50 %*
Omega-3 fettsyror 1,00 %*
L-karnitin 15,00 mg/kg*
Betakaroten 5,00 mg/kg*
*Inte erkänd som ett viktigt näringsämne i AAFCO hundfoder näringsprofiler.

 

Ingredienser:

Vitfiskmjöl (>20 %), sötpotatis, korn, råg, potatis, rapsolja (konserverat med tokoferoler, en källa av naturligt E-vitamin), linfrö, L-Lysin, DL-metionin, taurin, glukosaminhydroklorid, kondroitinsulfat, betakaroten, L-karnitin, vitaminer, mineraler.