Earthborn Holistic Meadow Feast Lamb Grain-free

359 kr

323 kr
Earthborn Holistic är ett väl utvecklat foder för hundar.

Ingredienserna har ett unikt ändamål och är noggrant valda. De högkvalitativa proteinerna, hälsosamma frukterna och grönsakerna tillsammans med en unik sammansättning av vitaminer och mineraler för optimal hälsa och välbefinnande, ger det bästa möjliga näringsupptaget för hunden.

Earthborn Holistic – produktserien innehåller högkvalitativa produkter för naturlig näring och avancerade spannmålsfria produkter för att möta de dagliga näringsbehoven för alla hundar – även din!

Earthborn Holistic Meadow Feast är en proteinrik, spannmåls- och glutenfri kost för alla stadier i livet. Hundens instinkter riktar sig till animalisk mat. Meadow Feast Lamb är utvecklad till att tillgodose din hunds smak och hälsa. Lammjöl är den enda animaliska proteinkällan och med begränsade ingredienser kan detta foder vara ett bra alternativ till känsliga hundar. Meadow Feasts proteinhalt stödjer utvecklingen av stark muskulatur samtidigt som den ger nödvändig energi. Fodret har en hälsosam mix av grönsaker och frukter såsom ärter, äpplen, blåbär och morötter vilka innehåller naturliga antioxidanter som är viktiga för immunförsvaret och den dagliga hälsan. Det spannmåls- och glutenfria receptet ger en bra spannmålsfri kost!

 

Analys:

Råprotein 26,00 %
Råfett 15,00 %
Råfiber 5,00 %
Fukt 10,00 %
Kalcium 1,20 %
Fosfor 1,00 %
E-vitamin 300 IE/kg
C-vitamin 100 mg/kg*
L-karnitin 15,00 mg/kg*
Betakaroten 5,00 mg/kg*
Taurin 0,05 %*
Omega-6 fettsyror 2,10 %*
Omega-3 fettsyror 1,70 %*
*Inte erkänd som ett viktigt näringsämne i AAFCO hundfoder näringsprofiler.

 

Ingredienser:

Lammjöl (>25 %), ärtor, tapioka, rapsolja (konserverat med toloferoler, en källa av naturligt E-vitamin), ärtprotein, ärtfiber, linfrö, naturligt smakämne, blåbärsfiber, tranbärsfiber, äpple, blåbär, morot, spenat, tranbär, salt, L-Lysin, DL-metionin, taurin, betakaroten, Yucca, rosmarin, L-karnitin, vitaminer, mineraler, probiotika.

DOGGY PROFESSIONAL EXTRA 18KG

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

DOGGY SLIM 12KG
328 kr 365 kr
PEDIGREE ADULT OXKÖTT 12KG
294 kr 327 kr
Frolic Mini 6-pack
359 kr 399 kr
DOGGY SENIOR 12KG
328 kr 365 kr