Earthborn Holistic Adult Vantage

249 krEarthborn Holistic är ett väl utvecklat foder för hundar.

Ingredienserna har ett unikt ändamål och är noggrant valda. De högkvalitativa proteinerna, hälsosamma frukterna och grönsakerna tillsammans med en unik sammansättning av vitaminer och mineraler för optimal hälsa och välbefinnande, ger det bästa möjliga näringsupptaget för hunden.

Earthborn Holistic – produktserien innehåller högkvalitativa produkter för naturlig näring och avancerade spannmålsfria produkter för att möta de dagliga näringsbehoven för alla hundar – även din!

Earthborn Holistic Adult Vantage är tillverkat för vuxna hundar med normal aktivitet. De kvalitativa proteinkällorna från kyckling och vitfisk hjälper till att bilda och underhålla din hunds muskelmassa. 

Ingredienser valda med tanke såsom brunt ris, korn och havremjöl som är lättsmälta, naturlig fiber bidrar till tarmkanalens välbefinnande. De rätta nivåerna av kalcium och fosfor ger hunden rätt mineralbalans och främjar starka tänder och skelett. Betakaroten, tillsammans med frukter och grönsaker, bidrar till att stödja ett friskt immunsystem. L-karnitin hjälper till att omvandla fett till energi – detta stöder muskelmassan och upprätthåller bra kondition.

 

Analys:

Råprotein 2,00 %
Råfett 12,00 %
Råfiber 4,00 %
Fukt 10,00 %
Kalcium 1,20 %
Fosfor 0,80 %
E-vitamin 200 IE/kg
DHA 0,05 %*
Omega-6 fettsyror 2,60 %*
Omega-3 fettsyror 0,80 %*
L-karnitin 15,00 mg/kg*
Betakaroten 5,00 mg/kg*
*Inte erkänd som ett viktigt näringsämne i AAFCO hundfoder näringsprofiler.

 

Ingredienser:

Kycklingmjöl (>20 %), havremjöl, brunt ris, sötpotatis, korn, råg, potatis, kycklingfett (konserverat med tokoferoler, en källa av naturlig E-vitamin), rapsolja (konserverat med tokoferoler, en källa av naturligt E-vitamin), tomat, vitfiskmjöl, linfrö, äpple, blåbär, morot, ärtor, spenat, vitlök, Yucca, L-Lysin, DL-metionin, taurin, glukosaminhydroklorid, kondroitinsulfat, betakaroten, L-karnitin, vitaminer, mineraler, probiotika.