Pet-Pocket Jack

325 kr

293 krLevereras normalt från oss 2–3 vardagar.

Med sina tre delar bjuder Jack på stora kombinationsmöjligheter, göm godbitar under benen och i foderfickan i mitten, justera svårighetsgraden genom att stänga fickorna löst eller hårt.

 

Öppna kardborrbandet, stoppa i en godbit och stäng det igen. Konceptet är lätt för hunden att förstå men det kan vara en god idé att hjälpa hunden i gång. Ett bra sätt är att sitta på golvet och fylla Pet-pocket med godbitar medan hunden ser på.

 

Det kan vara bra att visa hunden hur kardborrbandet öppnas och eventuellt låta ett par av fickorna sitta löst så hunden snabbt förstår hur det funkar.

 

Materialet är det mjukaste och renaste man har kunnat hitta. Alla produkter är utarbetade i ftalat-fri presenning som också används till knivstoppande förkläden till livsmedelsindustrin. Dessvärre har hundar vid enstaka tillfällen kunnat tränga igenom materialet när aktiveringsleksaken inte längre används till aktivering utan som tuggleksak. Därför är det viktigt med en riktig presentation av produkten så hunden förstår att den ska lösa uppgifter för godis och inte bita den i stycken.

Nerf Stomper Röd
305 kr 339 kr
STARMARK DISPENSINGJACK L
242 kr 269 kr
DOG WORKER KOMPOSIT
251 kr 279 kr
TREAT&TRAIN Remote Reward Dog Trainer
2 114 kr 2 349 kr
STARMARK TREAT WHEELER SVART
242 kr 269 kr