DogTrigger Trä

310 kr

Levereras normalt från oss 2–3 vardagar.

Ett pedagogiskt och aktiverande spel för dig och din hund. Hunden ska lära sig att trycka på klossar med nosen så att godis ramlar ut.

Användning

Dog Trigger ska placeras stående i upprätt läge framför hunden, i höjd med huvudet. Sätt dig på en stol, pall eller på golvet för att komma upp i lagom höjd. Placera sedan Dog Trigger mellan knäna, ovanpå knät eller framför dig på golvet beroende av storlek på hunden. Lägg godis bakom alla klossar. Låt hunden vara med och titta på. Börja med att säga ett passande ord t.ex. tryck. Peka med fingret på klossen. Ge beröm direkt när hunden nuddar klossen med nosen. Upprepa några gånger så att hunden förstår att den ska arbeta med nos mot klossarna. Vill hunden använda tassen, fös undan tassen med handen och börjar om på nytt. När hunden har förstått hur Dog Trigger fungerar, tryck ut klossarna helt.

Lägg i olika antal godisbitar för varje spelomgång. Trycker hunden på rätt kloss ramlar godis ut, är det fel kloss finns två alternativ: Tryck ut klossen igen och låt hunden fortsätta eller låt klossen vara intryckt då är det lite lättare för hunden att se vilka klossar som är kvar.

Ha tillsyn över hunden så den inte biter i spelet. När ni spelat klart plocka undan Dog Trigger till nästa gång ni vill ha en rolig och aktiverande stund tillsammans.

Treat&Train Remote Reward Dog Trainer
2 349 kr
Nerf Trackshot Arrowhead Launcher L
269 kr
Starmark Dispensing Jack
269 kr
Dog Spinny Plast
235 kr
Kylmatta till Hunden
299 kr