Hundkläder

Vi har ett brett sortiment av olika täcken till din hund. I denna kategori hittar du hundkläder, hundtäcken i form av värmande täcken, vattentäta täcken, som hjälper hunden att hålla sig varm. Hundtäcken är inte bara bra för att värma din hund, de skyddar den även mot kvistar och grenar i skogen. Dessutom håller ett täcke pälsen ren och torr, vilket är bra för både hunden och ditt hem. 

Läsmer


Hundkläder/täcke är också perfekta för dig som har utställningshund och vill hålla pälsen ren och fin.

Våra hundtäcken och hundkläder finns i många olika utföranden och material som skyddar din hund. Vi har hundtäcken i olika storlekar för att passa alla hundraser. Allt du behöver göra är att mäta din hund för att hitta det täcke som passar bäst.


Hundkläder och hundtäcken kan vara nödvändiga

Hundtäcken, hundjackor eller overaller är inte bara för syns skull. Ofta beroende på ras, pälssättning och väderförhållanden krävs det vissa gånger att hunden får något som skyddar mot regn eller kyla på sig. Ett täcke kan även underlätta för djurägaren då behovet av att tvätta och torka hunden minskar betydligt eftersom ett täcke både skyddar mot väta och i viss mån mot smuts och lera.  

Hundkläder idag har precis som friluftskläder till människan funktionella egenskaper. Material som andas och är fuktavstötande är mycket vanligt. Värme, komfort och smidighet är också mycket viktigt för hundens välbefinnande. Sedan tillkommer smarta lösningar såsom snabbknäppning och lättåtkomlighet för knäppning av koppel som underlättar för husse och matte.

Här på hundbursbutiken.se hittar du allt du kan tänkas behöva inom hundkläder & hundtäcken

I vårt sortiment hittar du bland annat det här:

Flytvästar
Hundoveraller
Reflexkläder
Hundtröjor
Hundtäcken
Hundvästar
Regnjackor till hund
Hundkläder för sommar hunden
Hundkläder för vintern hunden 

Förutom hundtäcke så tänk på det här

Viktigt att tänka på förutom rätt hundkläder efter väder är under sommar halvåret är det viktig att ALLTID ha med vatten till hunden oavsett var man är och gör. Vintern gäller det att ha fodrade hundkläder om det är riktigt kallt eller hunden inte har en tjock päls. (även hundar kan frysa) 

Dom dagliga promenaderna måste ändå bli av även om det är blött och blåsigt utomhus.
Vind- och vattentåliga hund jackor, hund overaller och hund täcken finns i en mängd olika varianter och material för att skydda din hund mot  alla väder.

Hos oss på hundbursbutiken.se hittar du alla täcken din hund behöver, vi har jackor, regntäcken, overaller och värmetäcken oavsett om du vill ha ett täcke som är basic eller ett som har mycket funktioner och tekniska material.