Leta upp vilka hundburar som passar just er bil


Konfiguratorn sortera hundburar efter bilmodell. 
Hos oss på hundbursbutiken.se kan ni sortera hundburar efter bilmodell.  (vilka hundburar /hundgrindar som passar till just er bilmodell.)
Ni kan också sortera efter bur höjd för att lättare kunna finna en hundbur från Bergaburen,  Artfex, Mim eller Proline som passar just er hunds mankhöjd, storlek.

Hundbur i bil.
Åker du bil tillsammans med din hund säger lagen att hunden måste transporteras på ett säkert sätt. Detta löser du enkelt genom att investera i en passande hundbur. Hos oss på hundbursbutiken.se finner du därför ett brett utbud av burar i ett flertal olika storlekar och utförande, så du kan vara säker på att hitta en hundbur till bilen som passar just din bil. Vi på hundbursbutiken.se har gjort det lätt att hitta rätt hundburar till bilen. Genom att klicka in på vår Konfiguratorn så får ni direkt reda på vilka bil hundburar som passar just er bilmodell.
Det kallar vi smart! Klicka in på SORTERA EFTER BILMODELL

Hundbur i bil viktigt med säkerhet.
En hund bur av rätt storlek skyddar inte bara dig och ditt djur vid en eventuell olycka, den fungerar också som en privat plats för hunden att koppla av på.  Om din bil modell  är för liten för en hel bur kan du också investera i en hundgrind som hindrar hunden från att hoppa ut när bakluckan öppnas. Såväl grindar som burar är skrammelfria och kan låsas med nyckel. På så vis kan du vara säker på att din hund stannar var den skall vara.

Köp hundbur till bilen på webben!
På hundbursbutiken.se finner du garanterat en hundbur till bilen som passar er bil och hundras. Ni kan även leta upp vilka hundburar som passar just er bil. Leta upp ert bilmärke/ modell /årsmodell klicka sedan på bilden, samtliga hundburar, hundgrindar samt skyddsgaller som passa till bilen ni valt kommer då i en lista. (klicka här för att komma direkt till SORTERA EFTER BILMODELL )
Vi rekommenderar att hundburen till bilen  ska vara ca 5-8 cm högre än hunden. Frågor om hundburar för bilen är du välkommen att kontakta oss på mail [email protected]