Bia Bädd Oval (finns i 10 färger)

749 kr

674 krLevereras normalt från oss 2–3 vardagar.

Nr 5 - 60 x 70 x 12,5 cm


En svensk klassiker, din hunds favorit!

Bia bädden har blivit en svensk klassiker, en bädd som din hund älskar att ligga i.

Av alla hundsängar är den svensktillverkade Bia bädden den mest omtyckta.

Det kraftiga konstlädret som utgör sängens ytterhölje är slitstarkt och lätt att rengöra. Den freonfria polyterkärnan ger ergonomiskt stöd för hunden samtidigt som bäddens kanter tilltalar hundarnas instinkter från varggener.

Men den viktigaste av alla fördelar är förstås att hunden trivs i bädden.

Bia bädden finns i varierande storlekar som passar till alla hundraser samtidigt som den är utrustad med ett mjukt piléöverdrag som tillbehör.

Varför din hund väljer Bia bädden!

Hunden ligger i en bädd med kanter och på så vis också dragfritt. Bia bädden är fylld med en rejäl och mjuk polyeterstoppning av högsta kvalitet som är skonsam mot din hunds leder och ger stöd åt hundens rygg. Via den mjuka polyetern skyddas även hunden från mankar som annars är vanligt om hunden ligger på ett hårt underlag.

Bia bädden är ett bra alternativ dels för att den är lätt att hålla ren, dels för att den är bekväm för din hund. Den är dessutom enkel att förflytta eftersom den kan rullas eller vikas ihop och då tar lite plats.

Men den starkaste fördelen med Bia är att man ser hur väl hunden trivs i bädden och hur utvilad och fräsch den är efter en stunds vila. Det är många hundägare som själva har provlegat!

Kvalitet och materialval

Bia bädden är tillverkad av svensk freonfri polyeter med OEKO-TEX Standard 100 klass 1 certifiering. Det betyder att materialet är godkänt för närkontakt med baby. ¹

Överdraget består av högkvalitativt konstläder, fritt från giftiga ftalater, bly och flamskyddsmedel. Konstlädret kan tvättas med svag tvållösning och eftertorkas med en torr trasa. Starka rengöringsmedel kan torka ut konstlädret.