Hundsängar & Hunddynor

Hundsängar och dynor för hundar med snabba leveranser. Hundsovplatser, liggunderlag hundmadrasser, hundsäng, överdrag och dynor för hundar hemma, bilen, båten, outdoor, husbilen eller till hundburen, oavsett har vi ett stort utbud av hunddynor med hög kvalitet för människans bästa vän hunden.

Hundmadrass Blå Vikbar 80x60cm Hundmadrass Blå Vikbar 80x60cm
298 kr 314 kr

Hundbädd Elle Blå 70x55x18cm Hundbädd Elle Blå 70x55x18cm
546 kr 575 kr

Hundbädd Elle Beige 70x55x18cm Hundbädd Elle Beige 70x55x18cm
546 kr 575 kr

Hundmadrass Beige Vikbar 80x60cm Hundmadrass Beige Vikbar 80x60cm
298 kr 314 kr

Hund Heat Up Värmematta Hund Heat Up Värmematta
401 kr 422 kr

Burpläd Mim VarioPad
341 kr 359 kr

Mim VarioPad Back On Track Mim VarioPad Back On Track
808 kr 851 kr

Hundbädd Ozami Rund Buster
315 kr 332 kr


Hundsängar, hunddynor eller hundbädd kärt barn har många namn

En vuxen hund sover 12-18 timmar per dygn, en valp hur länge som helst. Inte konstigt att hundbädden betyder mycket för hunden. Hos oss hittar du ett stort sortiment av mjuka, gosiga och snygga hundsängar och hunddynor för både små och stora hundar. Till valpen eller den lilla hunden kanske du söker efter fårskinn. Här finns bäddar i en mängd olika former, färger och mönster, så att du kan hitta en hundbädd som passar just ditt hem, bilen, buren och din hund.

Bia bed samt Modin-bed  hundsängar, dynor eller bäddar är svensktillverkade Sveriges flagga och av absolut högsta kvalité. Hundmadrasser, hundsäng, överdrag och dynor för hundar hemma, bilen, båten, outdoor, husbilen eller till hundburen, oavsett har vi ett stort utbud av hunddynor med hög kvalitet för människans bästa vän hunden.


Våra olika hunddynor och hundsängar

Hundpläd i fårskinn som en extremt smart hundpläd/ hundmadrass.
Fårskinnet har fantastiska egenskaper som är bra för hunden, oavsett om det är kallt eller varm ute.
Kallt = då värmer fällen
Varmt=då kyler fällen  
Enkel att hålla ren
Naturmaterial, spill material från möbelindustrin tas tillvara.
Miljösmart
Fårskinnsfäll ett fint natur material som enkelt förnyar och skapar atmosfär i t.ex .hundburen, bagaget , hundsängen,  husbilen och husvagnen.

Modin Bed Hundbäddar av högsta kvalitet tillverkade för hand i Sverige. Modin Bed är unika i sitt slag med en inbyggd vattenskål. Så nu kan din hund alltid ha tillgång till friskt vatten i bilen. Vattenskålen omges av en termoisolerande cellplast vilket gör att vattnet behåller kylan både bättre och längre än andra lösningar.

Våra hundsängar finns i nio standardstorlekar och kan måttbeställas

Våra nio standardstorlekarna är anpassade främst för att passa Artfex- och 4pets hundburar. Så oavsett vilken bur du har från dessa tillverkade så har vi en bädd som passar som handen i handsken!

Hundsängen för livet - Bia bädden

Bia bädden har blivit en svensk klassiker. Tack vare sin oslagbara komfort och snygga design på hundsängarna är den hundarnas favorit. Det skadar knappast att vår hundbädd även passar in i hemmet med sin enhelhet. Tillsammans med fina överdrag i många olika färger kan den matchas med alla typer av inredning.

Historien började med en dobermann som hette Bia, hon hade ingen skön sovplats men hennes husse Bengt jobbade i möbelindustrin och tillverkade en bädd till henne. Bengt startade en tillverkning och samma modell säljs än idag, 50 år senare. Fortfarande i det familjeägda företaget.

Av alla hundsängar är den svensktillverkade Bia den mest sålda i Skandinavien. Det kraftiga konstlädret som utgör sängens ytterhölje är slitstarkt och lätt att rengöra. En stomme av svensk polyeter ger ergonomiskt stöd för hunden samtidigt som bäddens kanter tilltalar hundarnas instinkter från varggener.

Men den viktigaste av alla fördelar är förstås att hunden trivs i sin säng.

Bia bädden finns i varierande storlekar som passar till alla hundraser samtidigt som den är utrustad med mjuka överdrag som tillbehör. Med lyxiga sammetsöverdrag, mjuka bomullsöverdrag och gosiga pileklädslar blir Bia en vacker inredningsdetalj till hemmet.

Tillverkas i Valdemarsvik, Östergötland sedan 1969.