EZYDOG bilsele för hund i bil.

849 kr

764 krLevereras normalt från oss 2–3 vardagar.

Instruktionsfilm se nedan, scrolla

Ezydog bilsele är krocktestad hundsele för hund i bil, överensstämmer med och klarar alla relevanta krav för följande standard: Australien (ADR69/100), Europa (ECE Regulation 16) och USA (FMVSS 213).

För säkerhetsbältet genom båda handtagen på ovansidan av selen, knäpp spännet i bilens säkerhetsbälte du är nu klar för en åktur.  Selen är också utrustad med dubbla D-ringar i rostfritt stål för att eskortera hunden till och från fordonet.

Du behöver bara anpassa selen till din hund en gång (se video). Efter det kan selen tas på och av väldigt enkelt genom att använda Mag-Lok Instant Fit stängningssystem.

Den här produkten har endast de starkaste och mest högkvalitativa materialen använts. Tri-Glides är tillverkade av Aluminium Alloy så de är lätta, tåliga och fantastiskt starka. Remmarna är tillverkade av fordonstestade bilbältesband och Crosslink-teknologin försäkrar att selen har ultimat styrka. Bröstplattan är vadderad och formad för en skräddarsydd passform.

Storlek: :Bröstomfång

S 28 -64

M 38-86

L 49-106

För bästa passform, mät hundens omkrets. Omkretsen bör prioriteras när man väljer storlek. Omkretsen mäts bakom frambenen och runt kroppen.  När selen är korrekt anpassad ska den sitta bekvämt och inte för hårt.


Viktigt: Dra inte åt spännena för hårt! Selen sitter bra när den sitter nära på hunden, men två fingrar ska enkelt få plats mellan banden och hunden.