Hundgrind inomhus

Hundgrindar från Carlson som är perfekta när du behöver dela av hemmet. Väntar du gäster som inte uppskattar en hoppande välkomstkommitté? Då kan det vara en god idé att sätta upp en hundgrind i dörröppningen och låta din fyrbenta familjemedlem komma och hälsa när gästerna är på plats och lugnet har lagt sig.


Hundgrind inomhus

Det är inte för inte som hunden kallas för människans bästa vän, men ibland behöver man sätta vissa gränser. Att ha en hundgrind, eller hundbur inomhus är ett både smart och praktiskt sätt att skilja av rum och utrymmen i hemmet:
en inomhus hundgrind från Carlson bästa alternativet.

Vad är en inomhusgrind till hund?

En hundgrind för inomhus bruk är, precis som namnet antyder, en grind för hundar som hindrar deras tillgång till olika rum och utrymmen i hemmet eller kanske kontoret. Det kan handla om allt från att hålla små hundvalpar på plats för att skydda dem från olyckor till en grind som håller den glupska skafferitjuven från köket. Hundar kommer i alla möjliga storlekar och personligheter så det finns massor av skäl till att man kan behöva ha en hundgrind för inomhus användning.

Gemensamt för Carlssons hundgrindar är att dom tillverkas i många olika storlekar och de är lätta att montera upp. De kommer oftast i lätta och ljusa modeller så att de inte verkar störande eller oattraktiva och de kan anpassas efter alla typer av dörröppningar och lokaler. Oftast så är en hundgrind ungefär max en meter i höjd men även detta kan anpassas efter hunden storlek.
Storleken har inte alltid med hundens höjd att göra utan snarare med hundens temperament och kapacitet; det finns stora hundar som aldrig skulle drömma om att ens försöka sig på ett hopp och det finns små hundar som är mästare på att både hoppa och klättra En hundgrind brukar därför alltid ha vertikala stänger så att ett eventuellt ut- eller inbrytningsförsök kan hindras då det inte finns någonting för hunden att klättra upp för.

Hundgrind och valp

Har man precis skaffat sig en hundvalp så är en inomhus hundgrind ett alldeles utmärkt sätt att lära valpen var den får och inte får vistas, liksom som ett skydd för farliga områden i hemmet. Med en inomhus grind för hundar förhindra man onödiga olyckor i hemmet. Man kan till exempel sätta en för balkongen eller källartrappan, eller varför inte en grind till verkstaden som kan innehålla en massa farliga föremål för hunden.

Bibehåll friden i hemmet

Man kanske har en ny hund som ännu inte vant sig vid sina omgivningar och som ännu inte kommer överens med de andra husdjuren, och då är det viktigt att kunna hålla dem isär.

En annan viktig anledning till att skaffa sig hundgrind inomhus är om man har små barn, både för hunden och barnets skull. Barn tenderar att ibland störa hundar genom att dra dem i svans och öron och det kan därför vara skönt för hunden att få lite lugn och ro.

Köp inomhus hundgrind på webben!

På hundbursbutiken.se finner du garanterat en hundgrind till bilen som passar er bil och hundras. Ni kan även leta upp vilka hundburar som passar just er bil. Leta upp ert bilmärke/ modell /årsmodell klicka sedan på bilden, samtliga hundgrindar som passa till bilen ni valt kommer då i en lista. (klicka här för att komma direkt till SORTERA EFTER BILMODELL )

Frågor om hundburar för bilen är du välkommen att kontakta oss på mail [email protected]