Artfex Hundgrindar

Artfex hundgrindar är en skrammelfri hundgrind med många genomtänkta detaljer. Alla Artfex hundgrindar har till exempel justerbar lutning, justerbar bredd , låsbara luckor och gasdämpare för att säkert hålla luckorna uppe. Artfex hundgrindar är universala och finns i två modeller skillnaden mellan modell 1 och modell 2 är att något högre och mer anpassad för bilar med lutande baklucka.  Vi rekommenderar Artfex skyddsgaller som komplement till deras hundgrindar.Fråga gärna  om ni behöver hjälp att hitta rätt.  

Osäker om Artfexgrind passar er bilmodell?

   1, Här kan ni SORTERA EFTER BILMODELL (länk)
   2, Eller ladda ner Artfex passlistan (PDF) för att se om buren
       passar er bilmodell. (nedan)

Klicka här Artfex passlista
 


CARLSON GRIND FLEXIWALK-THRU M. DÖRR 77x193CM
1 251 kr 1 390 kr

CARLSON OMBYGGBAR DJURGÅRD 71x366CM 6PANELER
1 526 kr 1 695 kr


Artfex hundgrind i bil.
Åker du bil tillsammans med din hund säger lagen att hunden måste transporteras på ett säkert sätt. Detta löser du enkelt genom att investera i en passande hundgrind från Artfex. Hos oss på hundbursbutiken.se finner du därför ett brett utbud av burar i ett flertal olika storlekar och utförande, så du kan vara säker på att hitta en hundgrind till bilen som passar just din bil. Vi på hundbursbutiken.se har gjort det lätt att hitta rätt hundgrind till bilen. Genom att klicka in på vår Konfiguratorn så får ni direkt reda på vilka bil hundgrind som passar just er bilmodell. Det kallar vi smart! Klicka in på SORTERA EFTER BILMODELL

Artfex hundgrind i bil viktigt med säkerhet.
En Artfex hundgrind av rätt storlek skyddar inte bara dig och ditt djur vid en eventuell olycka, den fungerar också som en privat plats för hunden att koppla av på.  Om din bil modell är för liten för en hel bur kan du också investera i en Artfex hundgrind som hindrar hunden från att hoppa ut när bakluckan öppnas. Såväl Artfex grindar som burar är skrammelfria och kan låsas med nyckel. På så vis kan du vara säker på att din hund stannar var den skall vara.

Köp Artfex hundgrind till bilen på webben!
På hundbursbutiken.se finner du garanterat en hundgrind till bilen som passar er bil och hundras. Ni kan även leta upp vilka hundgrindar som passar just er bil. Leta upp ert bilmärke/ modell /årsmodell klicka sedan på bilden, samtliga hundburar, hundgrindar samt skyddsgaller som passa till bilen ni valt kommer då i en lista. (klicka här för att komma SORTERA EFTER BILMODELL)
Vi rekommenderar att hundgrinden till bilen  ska vara ca 5-8 cm högre än hunden. I vår webbshop kan du beställa din hundgrind till bilen fraktfritt. Snabbt, smidigt och prisvärt. Frågor om hundgrindar för bilen är du välkommen att kontakta oss på mail [email protected]