Hundgrind bil

Hundgrindar

Hundgrindar till bil - När en trygg resa betyder allt
Har du funderat på att köpa en hundgrind till din bil så är det rätt läge att göra det nu. Det finns inget som är så viktigt att försäkra sig om att man reser så tryggt som möjligt och med en hundgrind i bilen så vet du att du har tagit ett steg i rätt riktning.

Hundgrindar bil

MIMSafe hundgrindar bil är skapade med kärlek och omsorg för djuren.
För oss är det självklart att alla i bilen reser säkert. Även den som har sin plats längst bak i bilen.
Fundera en stund. Vi tror att du tänker likadant som vi.

Hundgrindar inomhus

Hundgrindar från Carlson som är perfekta när du behöver dela av hemmet. Väntar du gäster som inte uppskattar en hoppande välkomstkommitté? Då kan det vara en bra idé att sätta upp en hundgrind och låta din fyrbenta familjemedlem komma och hälsa när gästerna är på plats.
Hundgrind som passar perfekt för att spärra av delar av huset för valpar, hundar eller barn. Med denna grind försäkrar du dig om att din hund inte kommer in på "förbjuden mark" platser i huset.

• Perfekt för valpen - begränsa utrymmet och undvik uppätna skor eller kiss på finmattan.
• Begränsa utrymmet när hunden är ensam - det kan öka känslan av trygghet.
• Spärra av platser i hemmet som inte passar för en hund.

CARLSON OMBYGGBAR DJURGÅRD 71x366CM 6PANELER
1 526 kr 1 695 kr

Mim variogate 4 dubbeldörr
4 049 kr 4 499 kr

MIMsafe Siliconmatta 50 X 85 cm
404 kr 449 kr

Burpläd MIM VarioPad
359 kr 399 kr

Mim Variopad Bak On Track 68 x 100
851 kr 945 kr

Mim VarioBarrier Universalnät Small
1 616 kr 1 795 kr

Mim VarioBarrier Universalnät Medium
1 706 kr 1 895 kr

Stötfångarskydd Mimsafe Cover 80 cm
239 kr 265 kr

Stötfångarskydd Mimsafe Cover 95 cm
251 kr 279 kr

HUNDRAMP 120 x 30 cm Ihopfällbar
1 030 kr

CARLSON GRIND HANDSFREE  VIT 81x76-112CM
995 kr

CARLSON GRIND FLEXIWALK-THRU M. DÖRR 77x193CM
1 251 kr 1 390 kr


Hundgrind i bil

Åker du bil tillsammans med din hund säger lagen att hunden måste transporteras på ett säkert sätt. Detta löser du enkelt genom att investera i en passande hundgrind. Hos oss på hundbursbutiken.se finner du därför ett brett utbud av burar i ett flertal olika storlekar och utförande, så du kan vara säker på att hitta en hundgrind till bilen som passar just din bil. Vi på hundbursbutiken.se har gjort det lätt att hitta rätt hundgrind till bilen. Genom att klicka in på vår Konfiguratorn så får ni direkt reda på vilka bil hundgrind som passar just er bilmodell. Det kallar vi smart! Klicka in på SORTERA EFTER BILMODELL

Hundgrind i bil viktigt med säkerhet

En hundgrind av rätt storlek skyddar inte bara dig och ditt djur vid en eventuell olycka, den fungerar också som en privat plats för hunden att koppla av på.  Om din bil modell är för liten för en hel bur kan du också investera i en hundgrind från Mim som hindrar hunden från att hoppa ut när bakluckan öppnas. Såväl grindar som burar är skrammelfria och kan låsas med nyckel. På så vis kan du vara säker på att din hund stannar var den skall vara.

Köp hundgrind till bilen på webben!

På hundbursbutiken.se finner du garanterat en hundgrind till bilen som passar er bil och hundras. Ni kan även leta upp vilka hundburar som passar just er bil. Leta upp ert bilmärke/ modell /årsmodell klicka sedan på bilden, samtliga hundgrindar som passa till bilen ni valt kommer då i en lista. (klicka här för att komma direkt till SORTERA EFTER BILMODELL )
I vår webbshop kan du beställa din hundgrind till bilen fraktfritt. Snabbt, smidigt och prisvärt. Frågor om hundburar för bilen är du välkommen att kontakta oss på mail [email protected]