Hundburar

En investering för säkerheten! 
Flexxy tillverkar krocktestade skrammelfria hundburar för transport av hund i bil. Flexxy hundburar finns i flera olika storlekar och utförande vilket gör att de passar i hundratals olika bilmodeller. För att vara säker på att produkterna passar eran bil och hund kan ni alltid se passlista.

Hitta hundburar som passar din bil!
Enklast! Klicka här (länk)

Rekommendationen är att Flexxy hunburen ska vara minst ca 5cm eller mer över hundens mankhöjd.
Välj burhöjd som är ca 5cm högre än er hunds mankhöjd.

Sortera efter burhöjd. (valfritt)Flexxy hundbur.
Flexxy tillverkar hundburar burar som passar de flesta bilmodeller.  Flexxy  tillverkar stabila och säkra hundburar för din hund när ni ska åka bil. Hundburar tillverkade av Flexxy uppfyller rekommendationer från Jordbruksverket krocktesterna är utförda vid RISE Research Institutes of Sweden.Enligt standard ECE-R17 som är en Europastandard för förankring av last i bil. Hundburarna är utrustade med en evakueringslucka om olyckan skulle vara framme. Buren öppnas snabbt och enkelt och den ger ett förträffligt skydd vid en eventuell olycka.

Flexxy hundburas sortiment.
I Flexxy hundburs sortiment ingår enkelburar men även en dubbelburar med dubbeldörr och en skiljevägg för att du ska kunna transportera två hundar samtidigt. Luckorna/dörren har gasfjädrar, vilket gör det bekvämt att både öppna och stänga grinden.

Köp Flexxy hundbur på webben!
På hundbursbutiken.se finner du garanterat en Flexxy hundbur som passar er bil och hundras. Ni kan även leta upp vilka hundburar som passar just er bil. Leta upp ert bilmärke/ modell /årsmodell klicka sedan på bilden, samtliga hundburar, hundgrindar samt skyddsgaller som passa till bilen ni valt kommer då i en lista. (klicka här för att komma direkt till SORTERA EFTER BILMODELL )
Vi rekommenderar att Flexxy hundburen ska vara ca 5-8 cm högre än hunden.
Hos hundbursbutiken.se kan du beställa din Flexxy bur fraktfritt. Snabbt, smidigt och prisvärt.
Frågor om Flexxy hundburar/ produkter är du välkommen att kontakta oss på mail [email protected]