DogTurbo Trä svårighetsgrad 3

349 kr

314 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

En klurig utmaning för aktiva hundar


Lägg godisbitar eller torrfoder i gångarna, låt hunden förflytta klossarna och därmed också godis med tass eller nos mot kanten, där godiset kan ramla ut genom olika hål. Klossarna går ej att lyfta. Finurligt, klurigt och roligt.


DogTurbo kan och ska i början göras lite lättare genom att godis placeras nära kanterna med klossen bakom, hunden behöver nu endast få klossen i rörelse åt rätt håll, med tass eller nos för att få ut godisbit genom hålen på kanterna. Om hunden endast vill slicka och försöka få upp godiset med tunga, placera handen över, när den slutar, säg tass och försök få hunden att arbeta med tass istället för med mun, ge beröm när hunden börjar göra rätt.


Öka svårighetsgraden...

...placera klossarna i den runda cirkeln i mitten med godisbitar i gångarna, hunden får nu arbeta med att få ut klossarna i gångarna mot kanterna för att godiset ska ramla ut ur hålen. OBS: Använd ej för stora godisbitar. En riktig utmaning för din hund är att placera alla klossarna på en sida av DogTurbo och godiset på andra sidan, hunden får nu arbeta ut klossarna i cirkeln och sedan vidare mot kanten på andra sidan för att få ut godiset. Klurigt för hunden är att placera klossar längst ut i gångarna precis vid hålen på sidorna och lägga godisbitar framför (in mot mitten), det betyder att hunden måste jobba ut godiset mot mitten och sedan ut i en ledig gång för att kunna få tag på godbiten.


Idén ...

...med Dog Turbo är förstås att ni ska ha en trivsam och givande stund ihop. Hunden ska lära sig lyfta upp klossar med mun för att nå det goda som finns gömt. Du visar. Hunden tittar, lyssnar och lär. Tillsammans har ni roligt!


Att tänka på....

Låt ej hunden tugga/bita i Dog Turbo, spela det tillsammans med hunden, lämna inte hunden utan tillsyn.

KONG Extreme Svart XXL 16 x 10
269 kr 299 kr
NERF TENNISBALL BLASTER 41 cm
332 kr 369 kr
STARMARK TREATBALL BLÅ L 13 cm
269 kr 299 kr
DOG TWISTER PLAST
206 kr 229 kr
DogTrigger Trä
279 kr 310 kr