Doggy hundfoder

Doggy hundfoder/torrfoder - Sveriges mest sålda

Doggy hundfoder är ett välbalanserat och gott basfoder för hundar, tillagat på ett mycket säkert och ansvarsfullt sätt. I sortimentet finns både torrfoder och våtfoder med noga utvalda ingredienser, för hundar i alla storlekar och livsstadier. Det finns också hundgodis, självklart utan tillsatt socker.


Frågor om Doggy hundfoder

Här hittar du svar på några vanligt förekommande frågor om Doggy. 

ÄR DET ENBART SVENSKA RÅVAROR I Doggy hundfoder?

Doggy jobbar aktivt med att använda så stor andel svenska råvaror som möjligt. 

VAD MENAS MED NATURLIGA RÅVAROR?

Med naturlig råvara menar Doggy  att råvaran inte är processad på något sätt som ändrar råvarans naturliga karaktär och innehåll innan den kommer till Doggy . Råvaran får inte innehålla några onaturliga tillsatser. De råvaror som vi har definierat som naturliga är markerade med en asterisk i innehållsdeklarationen.

VAD MENAR NI MED ”ONÖDIGA TILLSATSER”?

Doggy arbetar aktivt med att deras produkter ska vara tillagade på ett så bra sätt som möjligt. Doggy tillsätter inga onödiga tillsatser som exempelvis färgämnen. För att säkerställa hundens behov tillsätter vi de vitaminer och mineraler som krävs för att hunden ska må bra.

ANVÄNDER DOGGY HUNDFODER FÄRSKA RÅVAROR I SINA PRODUKTER?

Doggy använder både färska eller torkade råvaror i deras produkter. Doggy hundfoder har höjt andelen färsk kyckling då vi vet att det ger bättre smaklighet och en godare produkt

HUR ARBETAR NI MED HÅLLBARHET?

Vi tycker det är viktigt med miljö- och hållbarhetsfrågor. Vår hundmat ska vara så hållbart producerad som möjligt och göra så litet avtryck på miljön som det bara går. Därför har vi sett till att vårt kök på doggy hundfoder drivs av 100 procent förnybar energi, att alla matrester och allt spill blir till biogas och att vi använder miljöcertifierade transporter. Läs mer om Doggys hållbarhetsarbete här.


Olika typer av Doggy hundfoder

Doggy Original är ett smakligt, välbeprövat helfoder som passar de flesta hundar. ... De stora, krispiga bitarna innehåller också linfrön som är rika på omega 3-fettsyror och kan hjälpa din hund att utveckla en blank, tjock päls och en frisk hud. Fodrets närings- och energiinnehåll passar de flesta hundtyper.

Doggy Valp har en väl anpassad bitstorlek för små valpar och kan introduceras när valparna skall börja äta fast föda. Det är ett helfoder som är en kombination av färsk svensk kyckling och naturliga råvaror. Det är inte adderat några onödiga tillsatser och det har producerats på ett sätt som behåller en naturlig komposition av råvaran.

Doggy Slim är ett foder som är  tillredd med färsk svensk kyckling och naturliga råvaror. Det är inte adderat några onödiga tillsatser och det har producerats på ett sätt som behåller en naturlig komposition av råvaran. Fodret har ett anpassat närings- och energiinnehåll till den mindre aktiva hunden. 

Doggy Professional Skonsam (18 kg)
Skonsam är ett helfoder för aktiva eller arbetande hundar, unghundar, dräktiga och digivande tikar samt valpar.

DOGGY PROFESSIONAL VALP 18KG
Helfoder för valpar, unghundar, dräktiga och digivande tikar. Kan blötas upp i ljummet/kallt vatten eller serveras torrt.

DOGGY PROFESSIONAL 18KG
Helfoder för väldigt aktiva eller arbetande hundar, unghundar, dräktiga och digivande tikar samt valpar. Kan blötas upp i ljummet/kallt vatten eller serveras torrt.

Doggy Senior är ett foder som är  tillagad med färsk svensk kyckling och naturliga råvaror med hög smaklighet. Det är inte adderat några onödiga tillsatser och det har producerats på ett sätt som behåller en naturlig komposition av råvaran. Fodret har ett anpassat närings- och energiinnehåll anpassat för den äldre hunden. 

Du kan alltid känna dig trygg när du handlar hos oss. Vi samarbetar med Klarna och PayPal och erbjuder dig flera förstklassiga betalalternativ när ni ska köpa torrfoder Doggy till hunden.